In onze opnamestudio kan realtime 24 sporen worden opgenomen. Dat betekent dat een band in 1 keer kan worden opgenomen. Wij laten ons niet beperken door specialisatie in één bepaalde muziek stijl, maar zijn ervaren in het opnemen van alle muzikale stijlen. Onze kracht is dat wij niets zelf beslissen, maar alles met de muzikanten eerst overleggen. Het leveren van top kwaliteit tegen een betaalbare prijs heeft bij ons de hoogste prioriteit. Onze diensten omvatten het opnemen,produceren, mixen en masteren, dit alles in een aantrekkelijk pakket. De "Liveroom" beschikt over een ruime diversiteit aan instrumenten en randapparatuur waaronder gitaarversterkers, basversterkers, slagwerk, percussie, keyboard, etc. De "Control Room" bechikt over een ruime sortering apparatuur, waaronder compressors, effectapparatuur, microfoonvoorversterkers, delay’s, reverb, etc, zodat wij het eindproduct tot in de puntjes kunnen afwerken.Voor opnames van de zangpartijen beschikken wij over een ruime sortering zangmicrofoons, zodat er voor elke stem een passende microfoon beschikbaar is. Tijdens de opnameperiode, kun je relaxen in onze ontspanningsruimte, een drankje nuttigen of even van Internet gebruik maken. Uiteraard zijn er diverse versnaperingen verkrijgbaar.
Home Oefenstudio's opnamestudio's Contact Foto Video Jamsessie's Muzieklessen Reserveren ACTIE`S
Muziek Centrum BOLLENSTREEK!! Meer en Duin 56L 2163HC Lisse 0252-751586 Kijk naar onze acties!!!
Goedkoopste, Gezelligste, Leukste, Allerbeste, Muziek Centrum van de BOLLENSTREEK!!!           BEL!!!!!!! En Reserveer Nu!!!!
                  7 dagen per              week open!!
Opnamestudio’s
Het Leukste Muziek Centrum van de Bollenstreek Lisse Hillegom Sassenheim Noordwijkerhout Noordwijk Bennebroek Haarlem Valkenburg Heemstede Nieuw Vennep Voorhout De Zilk Beinsdorp Powered By Sound Support Nederland BV  
opnamestudio's